Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Wachtlijst

Op deze pagina vindt u een overzicht van kinderen in Chawolo die wij graag een betere toekomst willen bieden. Kinderen die om wat voor reden dan ook niet naar school kunnen, maar voor wie het wel erg goed zou zijn om naar een school te gaan. U kunt helpen de kinderen op deze wachtlijst een betere toekomst te geven, bijvoorbeeld door ze te sponsoren. Lees meer over de mogelijkheden daarvoor op de pagina SPONSOR EEN KIND.

Maak kennis met DE LANGST WACHTENDE KINDEREN op onze wachtlijst:Okoth Samuel
Samuel voetbalt graag. Hij is goed in tekenen en in economie. Hij heeft het lastig gehad op de lagere school waar hij in een klas met meer dan 100 kinderen zat. Soms kwam de leraar niet en soms sloeg hij de kinderen. Een kleine klas doet hem goed en helpt hem om de lessen beter te kunnen volgen.

Richard Owere
Richard is 5 jaar oud. Hij woont in Chawolo. Zijn ouders zijn boer en zij verbouwen hun eigen voedsel. Richard heeft twee broers. Hij houdt van koeien en helpt thuis vaak met de afwas.

Een aantal kleuters in de kleuterklas en aantal kinderen in de eerste klas van de lagere school heeft nog geen sponsor. Voor € 20,- per maand kan een kind naar school. Kunt u dat missen? Stuur een mailtje naar thuisfront@cdhope.org als u de (deel)sponsor van één van de kinderen wilt zijn en geef aan of uw voorkeur uitgaat naar een jongen of een meisje. U kunt zowel anoniem sponsoren als contactsponsor zijn, u kunt geheel of gedeeltelijk sponsoren. In geval van deelsponsoring, heeft een kind nooit meer dan 1 contactsponsor.Asanasio Ofwono
Meer info over Asanasio Ofwono wordt zo snel mogelijk toegevoegd.
Oketcho Moses
Oketcho is een rustige jongen van 7 jaar. Zijn ouders zijn arm en hebben geen middelen om in onderwijs te voorzien.

Met ingang van elk Oegandese schooljaar, in februari, starten weer nieuwe kinderen op de middelbare school. We zoeken sponsors die een scholier(e) voor € 30,- per maand willen steunen om naar de middelbare school te kunnen gaan.

Deelsponsoring is ook mogelijk, vanaf € 3,- per maand koppelen we bijdragen in een sponsorfonds zodat een kind toch naar school kan gaan. Voor meer info, mail naar thuisfront@cdhope.org.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.