Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.


Dank je/u wel dat je/u vriend van CDHope wilt worden!

Als Child’s Destiny of Hope, een stichting die opkomt voor kansarme en kwetsbare (wees)kinderen in Chawolo, Oeganda, willen we graag werken met een netwerk van mensen die CDHope ondersteunen en op die manier betrokken willen zijn. De mensen die onderdeel zijn van dit netwerk worden ‘Vrienden van CDHope’. ‘Vrienden van CDHope’ zijn financieel ondersteunend, maar kunnen ook fysiek, emotioneel en/of geestelijk betrokken zijn. Fysiek door mee te werken. Emotioneel kan je ons steunen door betrokken te zijn, te bemoedigen, mee te denken of door het nemen van initiatieven tot akties/fondsenwerving en ook door anderen enthousiast te vertellen over het werk van CDHope. Geestelijk betrokken kan je zijn door bijvoorbeeld te bidden voor dit bijzondere werk in Oeganda.

Door jouw bijdrage is het mogelijk om het werk in Chawolo voort te zetten en mogelijk zelfs uit te breiden.
Ons verlangen is onder andere om een waterbron te laten slaan waarvan het water niet opraakt (zoals in een put) en zodat de gezinnen in Chawolo schoner water kunnen krijgen. Daarnaast zouden we veel meer kinderen een betere toekomst willen geven door hen kansen te geven door middel van scholing.

Als ‘Vriend van CDHope’ ontvang je een aantal keer per jaar de nieuwsbrief uit Oeganda en die uit Nederland over het werk achter de schermen. Zo word je meer betrokken bij het reilen en zeilen van CDHope. Omdat je als ‘Vriend’ waarschijnlijk de visie onderschrijft, werken we samen aan hetzelfde doel. Je kunt ‘Vriend van CDHope’ worden door CDHope maandelijks financieel te ondersteunen. Dit kan ook door een eenmalige gift. Giften aan CDHope zijn belasting aftrekbaar voor de Nederlandse inkomstenbelasting, we zijn een ANBI stichting.

Via onderstaand formulier kan je aangeven hoeveel je eenmalig/maandelijks of jaarlijks wilt doneren. Omdat donatie via internet niet wettelijk is toegestaan, vertrouwen we erop dat je zelf het toegezegde bedrag per internet/overschrijving overmaakt naar onderstaande rekening:
Bank: Rabobank Woerden
Naam: St. Child’s Destiny of Hope
Plaats: Kamerik
Rekeningnummer: NL98 RABO 0128 1299 56

Ja, ik wil “Vriend van Child’s Destiny of Hope” worden en doneer:

 maandelijks €5,- maandelijks €10,- maandelijks €25,- maandelijks €50,- ander bedrag
 Ja, ik wil de Nieuwsbrief van Child's Destiny of Hope ontvangen

Naam

Adres

Postcode / Woonplaats

Email

Vraag/opmerking

Voer deze code in captcha