Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Vertel het verder

Het werk van Child’s Destiny of Hope kan alleen maar bestaan bij de gratie van mensen en bedrijven die ons werk willen ondersteunen. Wie zou u kunnen motiveren om ook betrokken te raken? Hier zijn enkele simpele stappen die u kunt ondernemen om hier met anderen over in gesprek te raken.

Maak een lijst

Maak een lijst van mensen met wie u zou willen praten. Denk zorgvuldig na over de netwerken waar u deel van uitmaakt. Maak een lijstje van mensen met wie u over het werk van Child’s Destiny of Hope zou willen praten in ondermeer de volgende kringen:

  • Familie
  • Collega’s
  • Werkgevers – Veel werkgevers zijn bereid een goed doel te ondersteunen: dit ondersteunt het imago van de organisatie als maatschappelijk betrokken, verantwoord en duurzaam
  • Buren
  • Mensen in uw kerk – en vergeet de leiding niet!
  • Mensen in uw sociale/sport-/hobbyclub
  • Vrienden

Initieer een gesprek

Initieer een gesprek met mensen op uw lijstje. Doe het bijvoorbeeld tijdens de lunch of diner. Hoe begint u? Bijvoorbeeld door het volgende te zeggen: “Zeg, ik ben onlangs betrokken geraakt bij een hulpverleningsorganisatie die goed werk doet – ik zou je daar graag wat meer over vertellen; heb je daar even tijd voor?” Aan het einde van het gesprek zou u de volgende vraag kunnen stellen: “Nou, ik ben dus bezig betrokken te raken – en ik zou het heel leuk vinden om daar met jou in samen te werken. Zou je dat interessant vinden?” Praat ook met een vriend of vriendin over hoe u samen betrokken kunt raken. U kunt geld werven; u kunt aandacht vestigen op de problematiek van weeskinderen in Afrika; u kunt sponsorakties op touw zetten, of een gebedsbijeenkomst organiseren. Werk samen: dat geeft meer plezier en u bereikt er meer mee!

Organiseer een informatieavond

Organiseer een informatieavond voor mensen die geinteresseerd zijn. U kunt één van ons uitnodigen om een presentatie te verzorgen. Mail naar info@cdhope.org. De volgende stappen die u kunt nemen zijn…

U kunt een verschil maken in de levens van weeskinderen in Afrika!

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.