Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Staf

Child’s Destiny of Hope heeft momenteel een kindertehuis, een kleuterschool en enkele klassen van een middelbare school. Onze hoop is om dit uit te breiden naar bijvoorbeeld een volwaardige middelbare school, wellicht een lagere school en andere voorzieningen. Om dit alles te runnen, werken we met lokale medewerkers in het kindertehuis, de kleuterschool, de middelbare school, de moestuin en de bouw. Zij worden aangestuurd door Tim en Wilma Omalla.

Daarnaast kunnen we gedurende een aantal weken per jaar maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd ontvangen in het gastenhuis. Zij kunnen, door hier te verblijven, een indruk krijgen van het werk in Chawolo. Zij kunnen daarnaast helpen met bijvoorbeeld kinderwerk of klussen. Een positieve en flexibele instelling is belangrijk vanwege de cultuur en omstandigheden in Chawolo, Oeganda.


Child’s Destiny of Hope wil zich inzetten voor hulpeloze en hopeloze kinderen in Afrika.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.