Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Samsam

We hebben belangrijk nieuws voor u, daarom brengen we een extra Nieuwsbericht uit. CDHope en Samsam gaan samenwerken. Enigszins verbaasd? Begrijpelijk, we hopen dat u even de tijd wilt nemen om dit Nieuwsbericht te lezen.

Als CDHope staan we voor de uitdaging om onze droom te realiseren, namelijk: kansarme kinderen en gezinnen, in het afgelegen Chawolo in Oeganda, hoop bieden op een toekomst met een doel.

Nog drie lokalen voor deze school


Om de bovenbouw onderwijs te kunnen bieden is de middelbare school aan uitbreiding toe en is fondsenwerving een actueel onderwerp bij CDHope.

U draagt CDHope een warm hart toe, daar zijn we ontzettend blij mee. Het leuke is dat u nu ook iets aan de droom van CDHope kan bijdragen dat waarschijnlijk ook in uw voordeel werkt, n.l. met uw energiegebruik. Op die manier kunnen wij als CDHope iets terug doen voor u. Misschien denkt u “dat klinkt wel erg mooi”. We leggen het u uit.

Waarom?
Steeds zoeken we naar creatieve manieren om fondsen te werven. Nog dit jaar willen we graag beginnen met de bouw van drie extra klaslokalen voor de middelbare school. Wij denken met Samsam een mogelijkheid gevonden te hebben, die dat plan financieel haalbaar maakt en die tegelijkertijd deelnemers een voordeel biedt.

Drie winnaars
Samsam is een ideële organisatie die zich inzet om een bijdrage te leveren om duurzaam met onze aarde om te gaan. Door uw deelname sparen we met elkaar het milieu. En daarbij kunnen de deelnemers ook nog eens een financieel voordeel boeken in de vorm van een lagere energierekening. En Samsam doneert 25% van hun omzet aan CDHope. (Dit is afhankelijk van het soort contract).

Drie winnende partijen met deze aanpak: u, CDHope en het milieu.

Uw voordelen op rij:
* U ontvangt ECHTE groene energie en spaart het milieu
* U bent voordeliger uit met uw energierekening
* CDHope ontvangt 25% van de omzet van Samsam als u meedoet
* U ontvangt € 100,00 terug aan het eind van uw contract
* U ontvangt een gratis slimme energiemeter
* U ontvangt een gratis energiemanagerHoe dan 3 winnaars?
Samsam is een collectief dat energiegebruikers echte groene energie wil leveren. Daarvoor heeft zij een samenwerking opgezet met Huismerk Energie. Huismerk Energie is een maatschappij die enkel en alleen maar GROENE ENERGIE levert.
Op de website van de consumentenbond staat Huismerk Energie bij de bedrijven die de groenste stroom leveren. Duurzame energie dus en door die te gaan gebruiken kan iedereen een mooie bijdrage leveren om op een verantwoorde wijze met de aarde om te gaan. Daar komt bij, dat de kosten voor deze energie voor heel veel mensen lager zullen zijn dan wat men bij de huidige energieleverancier betaalt! Én als u mee gaat doen en CDHope als goede doel opgeeft, levert dat CDHope 25% van de omzet van Samsam op. Op die manier wordt de win-win-win situatie gecreëerd!

Meedoen?
Heeft u zich wel eens verdiept in de kosten van uw energiegebruik? Weet u of u eigenlijk niet te veel betaalt?
Misschien nog belangrijker, heeft u zich wel eens verdiept in hoe groen uw energie is, die u op dit moment geleverd krijgt van uw huidige leverancier? Wij vragen u dat met Samsam eens te doen.
U hoeft niet overhaast te besluiten. Als u er over wilt nadenken, krijgt u meer informatie. Als u een tweede stap wilt nemen en een kostenvergelijking wilt doen, krijgt u aan de hand van uw energieverbruik een kosteloze offerte aangeboden en kunt u vrijblijvend vergelijken wat het u oplevert.

Hoe meedoen?
Als u de eerste stap wilt zetten, kan dat op twee manieren. Of u laat het CDHope weten met een mailtje naar
secretaris@cdhope.org, dan nemen wij contact met u op.
Of u doet dat via de volgende link www.samsamcollectief.nl/cdhope. Daar kunt u zich aanmelden en ontvangt u de informatiebrochure van Samsam. Daarna wordt u door iemand van CDHope of door iemand van Samsam benaderd om te vragen wat u er van vindt.

Initiatief CDHope
Als u zelf geen initiatief neemt, hopen wij dat we u over dit onderwerp mogen benaderen. Dat zal altijd door iemand van CDHope zijn!

Wilt u meer informatie over CDHope – Samsam?
Bel: 0348 402031 (Bert van Vreeswijk)
Mail: secretaris@cdhope.org
Kijk op: www.samsamcollectief.nl/cdhope

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.