Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Onderzoek

Allereerst is ons voorstel dat u zichzelf informeert over het werk van Child’s Destiny of Hope en de omstandigheden waarmee weeskinderen in Oeganda dagelijks worstelen. Dat kan op verschillende manieren:

  • Grasduin door deze website heen. Hoewel we de hoeveelheid informatie hebben beperkt om u niet te overweldigen is het een goede samenvatting van de situatie die we in Afrika aantreffen.
  • Geef uzelf op voor de nieuwsbrief. Of lees deze hier op de website.
  • Doe meer onderzoek. Op het internet vindt u veel informatie over Afrika, armoede, vluchtelingen, weeskinderen, de HIV/AIDS epidemie, malaria en natuurlijk Oeganda.
  • Kijk een film. We raden de films Blood Diamond en Invisible Children aan.
  • Neem contact met ons op: voer een gesprek met ons thuisfront of een van onze bestuursleden. Ze zullen u graag vertellen over het werk van Child’s Destiny of Hope.

Bezoek het project in Chawolo of werk met ons samen als vrijwilliger. De ervaring die u daar zult opdoen zal uw inzicht verdiepen en uw hart raken. En als u klaar bent met onderzoeken…

U kunt een verschil maken in de levens van weeskinderen in Afrika!

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.