Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Nieuws uit Oeganda van Tim & Wilma Omalla / CDHope – maart 2013

Er is weer nieuws uit Oeganda! Na de kleuterschool die in mei 2012 van start ging, hopen we a.s. maandag 18 maart te starten met een middelbare school in Chawolo.

Na 2 ½ jaar hard werken, hopen Tim en Wilma binnenkort voor verlof/vakantie naar NL te komen. We organiseren in die periode een vriendenmiddag zodat u Tim en Wilma ook persoonlijk kunt ontmoeten. U kunt vragen stellen, verhalen horen en foto’s/filmpjes zien over hun mooie werk onder kansarme kinderen in een afgelegen gebied in Oeganda. De datum volgt nog.

Speciale aandacht vragen we u/jou voor het volgende:
We zoeken een zelfstandige woonruimte voor Tim, Wilma, Eugene en Jaimie waar ze tot rust kunnen komen, het liefst in de buurt van Zoetermeer. Het gaat om de periode van 1 t/m 18 juni a.s.

Misschien is uw huis vrij omdat u op vakantie gaat in die periode of weet u een gemeubileerde woning die beschikbaar is? Alle ideeën zijn welkom!
Wilt u dit melden bij Ton en Ilse de Lange, via thuisfront@cdhope.org of 0182-571850.

Nieuwsgierig geworden naar meer nieuwtjes? Download de nieuwsbrief als PDF, of lees hem hieronder!

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.