Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Kinderwerk

Sinds de start van Child’s Destiny of Hope in Chawolo wordt er elke zaterdagmiddag een kinderprogramma gedaan met kinderen uit het dorp en de omgeving. In het begin kwamen er gemiddeld 30 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar. Inmiddels zijn dit er 250 of soms zelfs tientallen meer en we merken dat de kinderen er echt naar uit kijken!

Tijdens het zaterdagmiddagprogramma wordt er met de kinderen gezongen, een verhaal verteld, veel geknutseld en sport en spel gedaan. In veel gevallen is deze activiteit een heerlijke ontspanning van kinderen uit hun dagelijkse bezigheden omdat ze vaak op het land of thuis moeten werken of helpen.


LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.