Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Geef

U kunt ons werk natuurlijk financieel steunen. Child’s Destiny of Hope is volledig afhankelijk van financiële steun die zij van derden verkrijgt. U kunt dit doen op een aantal manieren.

Eenmalige giften

Child’s Destiny of Hope verwelkomt alle eenmalige giften. We zijn een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) stichting en daarmee zijn giften aftrekbaar voor de Nederlandse inkomstenbelasting.

Regelmatige giften

Eenmaal per maand, per kwartaal, of per jaar: Child’s Destiny of Hope is blij met alle regelmatige bijdragen. We zijn een ANBI stichting en daarmee zijn giften aftrekbaar voor de Nederlandse inkomstenbelasting.

LET OP: De Nederlandse belastingwetten zijn veranderd. Maar omdat wij de ANBI-kwalificatie hebben verkregen, blijven uw giften aan Child’s Destiny of Hope gewoon aftrekbaar van de Nederlandse inkomstenbelasting.

Airmiles

Vliegt u veel? Heeft u airmailes over die u niet gebruikt? Wij kunnen ze goed gebruiken!

BELANGRIJK
Stuur ons alstublieft uw contactinformatie zodat we u op de hoogte kunnen houden van de voortgang van het project en dat we u kunnen vertellen op welke manier uw gift een positief verschil maakt in het leven van deze kinderen! E-mail uw contactinformatie naar info@cdhope.org.

Financiële informatie

Bank: Rabobank Woerden
Naam: St. Child’s Destiny of Hope
Plaats: Kamerik
Rekeningnummer: NL98 RABO 0128 1299 56
Download de machtigingskaart. Deze kunt u invullen, ondertekenen en toesturen aan:
Child’s Destiny of Hope, Hazelaarlaan 3, 2803 BS Gouda.

Internationale overschrijvingen

Bank: Rabobank
Plaats: Woerden, Nederland
IBAN: NL98 RABO 0128 1299 56
BIC of SWIFT code: RABONL2U

U kunt een verschil maken in de levens van weeskinderen in Afrika!

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.