Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Bid mee

Het werk van Child’s Destiny of Hope is niet alleen afhankelijk van financiële support, maar ook van gebed. We geloven dat ons werk sociaal en maatschappelijk is – maar ook geestelijk. In het landschap van goed en kwaad is God aan het werk in de wereld om te herstellen en te verlossen. Ons gebed is dat het werk van onze handen bevestigt en vormt. Dat we in staat zijn om de uitdagingen die we tegen komen het hoofd te bieden – en om hoop levend te houden in een wereld waar hoop vaak onbreekt.

Wilt u mee bidden? Stuur dan een e-mail naar: thuisfront@cdhope.org en u krijgt maandelijks de gebedspunten.

U kunt een verschil maken in de levens van weeskinderen in Afrika!

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.