Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Bestuur

Child’s Destiny of Hope wordt geleid door een bestuur. Graag stellen we de bestuursleden aan u voor.

Henk van der Vliet (Voorzitter)

Henk is werkzaam in het midden en kleinbedrijf op het gebied van financiële en administratieve ondersteuning. “In de afgelopen tijd was ik al aan het nadenken over mijn bijdrage als vrijwilliger voor de Derde Wereld. Na de presentatie van Tim en Wilma over hun werk in Oeganda werd het voor mij duidelijk dat ik hierin mijn bijdrage wilde leveren. Ik hoop dat wij vanuit Nederland, met Gods hulp, de organisatie verder kunnen uitbouwen om Tim en Wilma met al hun medewerkers tot steun te zijn zodat zij een goede toekomst kunnen geven aan de weeskinderen in Oeganda.”

E-mail: voorzitter@cdhope.org


Paul Tameling (Vice-voorzitter/Penningmeester)

Paul adviseert, coacht en traint organisaties en leiders in de industrie, dienstverlening en overheid. “Als iets mij raakt en motiveert is het wel wanneer mensen hun leven uit liefde structureel inzetten voor hun medemens zodat deze mensen tot hun recht kunnen komen en hun ambities kunnen waarmaken. Binnen CDHope gebeurt dat op doordachte wijze, vanuit het voorbeeld dat Jezus ons geeft. Zijn Hart gaat uit naar de zwaksten en armen. Projecten van CDHope maken het structurele verschil tussen een leven leiden en lijden. CDHope helpt mensen op de rand van bestaanszekerheid om een leven te leiden met hoop en perspectief. Daar draag ik als christen en ondernemer graag aan bij”.
E-mail: penningmeester@cdhope.org


Bert van Vreeswijk (Secretaris en Projecten)

Bert geniet van een pre-pensioen. Bert: “Ik ben getrouwd met Gerrie Schoenmaker en heb een grote rijkdom in de vorm van drie kinderen, drie schoonkinderen en drie kleinkinderen. Al jong heb ik de kriebels gevoeld om iets voor anderen te willen betekenen. En nu wil ik graag voor mijn zegeningen iets aan de wereld teruggeven. Toen ik in 2012 in Chawolo was, werd het me snel duidelijk dat ik meer tijd aan die kinderen en het dorp en daarmee de organisatie CDHope wilde besteden. Als secretaris wil ik me vooral bezighouden met het assisteren bij het opzetten van nieuwe fondsenwerving projecten voor CDHope. Dus als u ergens wilt beginnen, ik ben voor u beschikbaar.”
E-mail: secretaris@cdhope.org


Nellie van der Vliet (Bestuurslid)

Nellie is werkzaam als oppasmoeder, administratief medewerkster en runt daarnaast het huishouden. Op de achtergrond hielp ze al een beetje mee. “Nadat ik in Chawolo bij Tim en Wilma was geweest, wilde ik meer betrokken zijn bij de Stichting. De vacature van bestuurslid kwam vrij en ik had al enige ervaring opgedaan bij de kindernevendienst van de Gereformeerde Kerk. Ik wil graag een steentje bijdragen, omdat Tim en Wilma met hun staf ontzettend goed werk doen in Chawolo”.


E-mail: bestuurslid@cdhope.org


Aad Dekker (Bestuurslid)

Aad Dekker is getrouwd met Stephanie en samen hebben we twee dochters. Aad werkt op de Zorgboerderij Bonaventura van Profilazorg met bijzondere mensen. “Hier verzorgen we samen de dieren, planten en het land. Dagelijks zie ik hoe het is om aangewezen te zijn op de zorg die je krijgt. Maar ook de potentie die in mensen zit en die zoveel mogelijk naar boven halen, mensen betrokken maken of laten genieten van de bloemen in het veld of muziek! It takes a villige to rase a child! Door armoede ontberen mensen mogelijkheden zich verder te kunnen ontwikkelen. Dit is nu juist waarom Christus zijn leerlingen deze wereld instuurt, ga en leer iedereen alles over Mij. In 2012 mocht ik samen met een groep uit Crossroads deze missie verder handen en voeten geven in Chawolo. Het is echt prachtig dat mensen in Chawolo het meest geweldige nieuws te horen en te zien krijgen, Christus kwam om deze wereld te redden, Christus is de hoop van alle volken, God houdt van jou en mij! De Liefde die in deze gemeenschap is en wordt geinvesteerd heb ik daar zelf ook mogen ervaren, kunnen geven en ontvangen. Ik geloof dat wij elke dag de keuze hebben om iets goeds te doen in deze wereld en daarmee een wereld van verschil kunnen maken. De glorie van God is een mens die ten volle tot leven komt”.
E-mail: bestuurslidpr@cdhope.org


Child’s Destiny of Hope wil zich inzetten voor hulpeloze en hopeloze kinderen in Afrika.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.