Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Verzekeren en/of winkelen en tegelijkertijd een gift voor Child’s Destiny of Hope

Wat heeft een verzekering afsluiten en winkelen nu met CDHope Oeganda te maken?
In eerste instantie niets zou je denken. Echter met uw aankopen (voor de feestdagen) of een mobiel abonnement of een verzekering over- of afsluiten kunt u CDHope heel goed helpen.
Al 2 jaar hebben we een samenwerking met www.goededoelshop.nl waardoor u met uw aankopen het werk van CDHope steunt.

Zo voor de feestdagen en de jaarwisseling willen we u nog eens attent maken op deze mogelijkheid.
Indien u uw aankopen doet via 1 van de webshops die is aangesloten bij www.goededoelshop.nl , of u sluit uw (zorg)verzekering af bij een aanbieder die op www.goededoelshop.nl staat vermeld, dan betaalt u dezelfde prijs als u rechtstreeks bij die aanbieder zou shoppen en de aanbieder geeft een mooi bedrag aan Child’s Destiny of Hope.
Bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering kan dit zelfs oplopen tot € 70,-!

Hoe werkt het?
Wanneer u een aankoop doet via goededoelshop.nl, gaat er een ”bonus” naar CDHope, omdat zij de link zijn tussen u en de webshops. Dit heet ook wel “affiliate marketing”. Via Goededoelshop.nl gaat dit deel van uw aankoop naar het goede doel van uw keuze en daarom kost het u helemaal niets extra! Zo kunt u op ieder moment van de dag een verschil maken voor kansarme kinderen in Oeganda!

Hoe begin ik?
1) Ga naar www.goededoelshop.nl en kies “Kies een doel” (Child’s Destiny of Hope)
2) Registreer uzelf met uw e-mailadres en kies een wachtwoord
3) Daarna kiest u via deze website ‘zoek/search’ de webshop waar u uw product(en) wilt gaan kopen of verzekeren. LET OP, deze stap svp niet overslaan. Als u rechtstreeks naar de winkel gaat, telt het niet als aankoop via goededoelshop!!!
4) Als u uw aankopen hebt gedaan, krijgt u een bevestigingsmail van de desbetreffende webshop én van goededoelshop.nl, zodat u zeker weet dat het allemaal goed is gegaan. U ziet welk bedrag wordt overgemaakt aan CDHope

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.