Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Update uit Oeganda – maart 2010

Hoewel het nog steeds erg moeilijk is om internetverbinding te krijgen in Chawolo, hebben Tim en Wilma een korte update gestuurd.

Het gaat erg goed. Eén van de meisjes, Miria, is ziek geweest. Ze hebben haar naar een kliniek 20 minuten verderop gebracht. Waarschijnlijk heeft ze iets verkeerds gegeten, het gaat nu weer prima.

We beginnen binnenkort met een kinderprogramma voor de kinderen in het dorp. De voorganger van de plaatselijke kerk heeft ons gevraagd om daarmee te helpen, en ook om af en toe te preken in de kerk. Het is een goede manier om contacten te krijgen in het dorp, en we zijn er dus ook erg blij mee.

We hebben een man uit Kenia aangenomen, Julius, om ons te helpen met de beveiliging, en ook om met de jongens op te trekken. Het is voor de jongens erg belangrijk om mannelijke voorbeelden om zich heen te hebben.

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze bedrijfssponsors

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.