Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Uitnodiging ontmoetingsmiddag familie Omalla uit Oeganda

Beste belangstellende, vriend, sponsor, familie of nieuwsbrieflezer van CDHope/Tim en Wilma Omalla,
Het is bijna zover… Tim en Wilma Omalla en hun zonen Jaimie en Eugene arriveren 24 mei a.s. in Nederland! U bent van harte welkom om hen te ontmoeten. U kunt met hen bijpraten en de verhalen horen over het leven en werken in het afgelegen Chawolo (Oost-Oeganda) op de ontmoetingsmiddag in Kamerik (vlakbij Woerden).

Er is gelegenheid om de Omalla’s persoonlijk te spreken, vragen te stellen, te informeren naar uw sponsorkind (indien van toepassing) of verhalen en toekomstdromen te horen. Met hulp van een fotopresentatie kunt u zien en horen over het leven en werken in Oeganda. Er is ook een kraampje met Oegandese spulletjes en met wenskaarten. Daarnaast kunt u mensen van het bestuur of thuisfront spreken.

In verband met de organisatie van de middag stellen we het op prijs als u doorgeeft met hoeveel personen u komt, maar spontaan langskomen mag ook.

Datum: zondag 9 juni
Tijd: van 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Omtmoetingskerk, Hallehuis 4, 3471 EC Kamerik

Meer informatie en opgave: thuisfront@cdhope.org of 0182-571850
Namens de Omalla’s, het bestuur en het thuisfront van CDHope,

Ton en Ilse de Lange

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.