Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Uitnodiging Algemene Jaarvergadering

Beste vrienden van Child’s Destiny of Hope,

Op zondag 11 december 2011 organiseert de Stichting Child’s Destiny of Hope (CDHope) voor de vierde keer de jaarlijkse bijeenkomst voor alle belangstellenden, bidders en/of donateurs van het werk van Tim en Wilma Omalla in Oeganda.

In deze bijeenkomst laten we nieuw film- en fotomateriaal uit 2011 zien over de Omalla’s en de weeskinderen voor wie zij zorgen. Het doel van de bijeenkomst is om u op de hoogte te stellen van de actuele situatie, de ontwikkelingen en de (toekomst)plannen. De bestuursleden praten u graag bij over de kinderen, het kindersponsorprogramma, het project in Oeganda, de plannen voor een school, en het werk achter de schermen in Nederland. Ook krijgt u inzicht in de besteding van de giften en in de financiën. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

De bijeenkomst vindt plaats in de British School of the Netherlands, Vlaskamp 19, Den Haag. Dit is een school waar de kerkelijke gemeente Crossroads International Church (Engelstalig) bij elkaar komt. Op zondag is er om 10.00 uur en om 11.45 uur een Engelstalige dienst. Na afloop van de eerste dienst begint om 11.30 uur de bijeenkomst van CDHope tot circa 12.45 uur.

U bent van harte welkom in de dienst. U kunt ook uitsluitend naar de bijeenkomst komen. Voor een routebeschrijving zie: http://www.crossroadschurch.nl onder het kopje “locations en services”.

We hopen u te mogen ontmoeten!

Henk van der Vliet (bestuursvoorzitter)

Voor meer informatie: info@cdhope.org

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze bedrijfssponsors

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.