Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Sup4School

Sup4School is een particulier initiatief van 3 enthousiastelingen die eind september naar Chawolo gaan. Zij doen een sponsortocht tijdens de Elfstedentocht per sup die begin september in Friesland wordt gehouden. Sponsor de rijders die suppen voor kinderen in Oeganda die tussen wal en schip dreigen te vallen. Met jouw steun kunnen de suppers voorzieningen voor een middelbare school in Oeganda bij elkaar suppen.

Hoe kan je sponsoren?
Elke rijder supt minimaal een dag van de elfstedentocht. Je kunt per kilometer een bedrag sponsoren of een vast bedrag sponsoren. Met een relatief kleine bijdrage kan je al een groot verschil maken. Zo staat 20 euro gelijk aan een kind in Oeganda een maand lang naar de lagere school laten gaan. Voor 30 euro kan een kind in Oeganda een maand lang naar een middelbare school. De uitdaging ligt er nu in om de inrichting van een middelbare school bij elkaar te suppen. Er is geld nodig voor o.a. schoolboeken, inrichting en zonnepanelen voor een nieuw te bouwen middelbare school.

Support en sponsor de suppers
Sponsorbijdrages kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer 128129956 ter name van St. Childs Destiny of Hope onder vermelding van Sup4School.

Contact
Wil je zelf ook een team beginnen of wil je op een andere manier helpen dan kan je mailen naar supsponsor@gmail.com of bellen met supper Stefan van der Kamp op 06-41057759.
Voor meer info zie http://www.sup4school.nl/

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze bedrijfssponsors

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.