Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Samenwerking CDHope en Samsam

We hebben belangrijk nieuws voor u: CDHope en Samsam gaan samenwerken. Enigszins verbaasd? Begrijpelijk, we hopen dat u even de tijd wilt nemen om dit Nieuwsbericht te lezen.

Als CDHope staan we voor de uitdaging om onze droom te realiseren, namelijk: kansarme kinderen en gezinnen, in het afgelegen Chawolo in Oeganda, hoop bieden op een toekomst met een doel.

Om de bovenbouw onderwijs te kunnen bieden is de middelbare school aan uitbreiding toe en is fondsenwerving een actueel onderwerp bij CDHope.

U draagt CDHope een warm hart toe, daar zijn we ontzettend blij mee. Het leuke is dat u nu ook iets aan de droom van CDHope kan bijdragen dat waarschijnlijk ook in uw voordeel werkt, n.l. met uw energiegebruik. Op die manier kunnen wij als CDHope iets terug doen voor u. Misschien denkt u “dat klinkt wel erg mooi”. We leggen het u uit.

Waarom?
Steeds zoeken we naar creatieve manieren om fondsen te werven. Nog dit jaar willen we graag beginnen met de bouw van drie extra klaslokalen voor de middelbare school. Wij denken met Samsam een mogelijkheid gevonden te hebben, die dat plan financieel haalbaar maakt en die tegelijkertijd deelnemers een voordeel biedt.

Drie winnaars.
Samsam is een ideële organisatie die zich inzet om een bijdrage te leveren om duurzaam met onze aarde om te gaan. Door uw deelname sparen we met elkaar het milieu. En daarbij kunnen de deelnemers ook nog eens een financieel voordeel boeken in de vorm van een lagere energierekening. En Samsam doneert 25% van hun omzet aan CDHope. (Dit is afhankelijk van het soort contract).

Drie winnende partijen met deze aanpak: u, CDHope en het milieu.

Uw voordelen op rij:
* U ontvangt ECHTE groene energie en spaart het milieu
* U bent voordeliger uit met uw energierekening
* CDHope ontvangt 25% van de omzet van Samsam als u meedoet
* U ontvangt € 100,00 terug aan het eind van uw contract
* U ontvangt een gratis slimme energiemeter
* U ontvangt een gratis energiemanager

Lees verder op onze pagina Samsam

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.