Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Nieuwsbrief november 2011

Beste familie, vrienden en belangstellenden van CDHope/Tim & Wilma Omalla,

Bijgaand ontvangt u de nieuwsbrief van Tim & Wilma met de laatste nieuwtjes uit Uganda. Opvallend is dat het daar nu al een dag of 10 regent waardoor de wegen onbegaanbaar zijn (dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel is moeilijk bereikbaar – bij normaal weer een uur rijden met de auto…). Verder wordt er hard gebouwd en zijn er veel teams geweest om het dorp en de (wees)kinderen te helpen bijvoorbeeld met het organiseren van activiteiten. Download de nieuwsbrief als pdf-bestand, of lees hem hieronder!

Namens Tim en Wilma veel leesplezier!

Ton & Ilse de Lange

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.