Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Liquimondo in Chawolo

In oktober is een aantal collega’s van Liquimondo (www.liquimondo.nl) samen met partner, vriendin en/of kind en Henk en Nellie van der Vliet op bezoek geweest bij Tim en Wilma in Chawolo. Zij deden dit als onderdeel van hun PERMONDO-projecttijd: een projecttijd waarin zij een aantal uur per jaar mogen besteden aan persoonlijke ontwikkeling.

Afgelopen vrijdag keerden zij na een prachtige trip weer terug in Nederland. En hoewel de ervaringen, foto’s en video’s nog druk worden opgeschreven en verzameld (en uiteindelijk hun weg naar deze website ook wel gaan vinden), willen zij iedereen er toch alvast een voorproefje van geven.

Namens de Liquimondo’ers was Aart-Jan van Amerongen verantwoordelijk voor de communicatie, voor zover dat mogelijk was vanuit Chawolo. Hij schreef een aantal leuke blogs die te lezen zijn op de website van Liquimondo in het PERMONDO-blog!

Hij nam een groot aantal foto’s waarvan de meeste inmiddels ook online te vinden zijn in zijn Picasa-album. En hij gebruikte zijn camera ook om (korte) filmpjes te maken! Deze zijn te zien op YouTube!

Binnenkort hopelijk meer van de Liquimondo-groep, maar voor wie op zoek is naar actuele informatie en beelden uit Chawolo, is dit alvast een aardig begin!

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.