Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Liquimondo, bedankt!

Wij zijn Heleen Sluijs enorm dankbaar dat zij samen met Aart-Jan, Birgit, Joëlle, Henk, Leo, Maaike, Nellie, Paul en Sven vanuit Liquimondo vrijwilligerswerk heeft gedaan voor Child’s Destiny of Hope. Het is fantastisch om te zien dat hun inzet een extra impuls heeft gegeven aan “Hoop” voor de mensen van Chawolo. De activiteiten met de kinderen, het graven van de fundering en hun interesse in ons werk heeft ons zeer goed gedaan.

Dankbaar zijn wij dat zij de website herschrijven in wordpress en hiermee de communicatie naar onze achterban verbeterd zal worden. En niet te vergeten hartelijk dank voor het sponsoren van een aantal kinderen vanuit het dorp die nu de kans krijgen op een betere toekomst.

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze bedrijfssponsors

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.