Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Kerstgroeten-actie in Chawolo

Tijdens de kerst-inn in Kamerik is een kerstgroetenactie gehouden. Voor een euro konden mensen een handgemaakte kerstkaart kopen, die vervolgens aan de inwoners van Chawolo zijn uitgedeeld. 170 Inwoners kregen een kaart na de kerstmusical die door de scholieren is opgevoerd. Dat gaf veel blijde gezichten!
Zo zie je maar weer: een kaartje……kleine moeite, groot plezier.
Van de opbrengst van de wenskaartenverkopen vanaf 2012 tot nu toe kunnen vier kinderen: Juliet, John, Nicolas en Jacklyne, dagelijks naar school, waar ze ook elke dag een warme maaltijd krijgen.

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.