Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Kamerikse Weteringloop gaat voor Oeganda

De Kamerikse Weteringloop op 12 april 2014 is een recreatieve hardloopwedstrijd over 5, 10 en 15 KM door het dorp Kamerik en Kanis, en langs de historische Kamerikse Wetering. Afgelopen keer telde de loop circa 500 deelnemers (incl. jeugdlopers).

De loop wordt mede georganiseerd om een goed doel te steunen. Een deel van het inschrijfgeld wordt daarom gedoneerd aan een goed doel dat elk jaar opnieuw wordt bepaald. Dit jaar is het CDHope geworden. De organisatie van de Weteringloop hoopt dat de deelnemers tevens een extra bedrag(je) doneren, wat zowel bij de voor- als na-inschrijving mogelijk is.

De voorinschrijving gaat in per 1 januari 2014 en sluit op 7 april 2014. Zie hiervoor ‘Inschrijven’. Op de dag zelf kan ook worden na-ingeschreven.

Naast de hardloopactviteit worden op dezelfde dag in samenwerking met de stichting Kamerik op de Kaart en de Sticht Gooise Wandelbond een viertal wandeltochten uitgezet. Er kunnen vanaf 8.30 uur vier afstanden worden gelopen t.w.12, 17, 23 en 33 km. De wandelaars ontvangen ieder geval ook een routekaart en beschrijving van de wandelroute. De route is tevens geheel ‘uitgepijld’.
Afgelopen keer deden 180 deelnemers mee aan deze wandeltochten

Alle reden om mee te doen aan 1 van deze activiteiten. Meer info: www.weteringloop.nl

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.