Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Kamerik bouwt voor Oeganda

In juni en augustus 2012 zullen twee groepen vrijwilligers uit de Gereformeerde Kerk te Kamerik twee weken in Chawolo zijn. Zij zullen meehelpen met de bouw van de middelbare school. Hiervoor willen zij een stevige financiële bijdrage leveren, eigenlijk namens heel Kamerik. Daarom is het motto: “Kamerik bouwt voor Oeganda”.
Er zijn een aantal geld wervende acties opgezet en ze hopen op een mooie Koninginnedag. Deze moet het hoogtepunt van onze actieperiode worden. Het Ontmoetingsplein wordt ingericht als een Oegandees dorp. Het speerpunt van de acties wordt een verloting met een iPAD3 als hoofdprijs. Symbolisch kunnen mensen bouwstenen kopen en daar worden lotnummers aan gekoppeld. Er zijn mooie prijzen dankzij de medewerking van een groot aantal sponsors. Naast een verloting worden Oegandese producten verkocht, kinderen geschminkt, taartactie en de jaarlijkse Ontmoetings-pannenkoeken zijn er en de Oegandese koffie staat klaar. Ook de Kamerikse sleutelclub draagt hun steentje bij door het verloten een zelf opgeknapte fiets op Koninginnedag.
Nieuwsgierig geworden? Download de flyer als pdf-bestand!

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.