Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Christelijke Basisschool De Fontein uit Harmelen voert twee weken actie voor Oeganda!

Deze actieweken staan in het teken van: ‘Naar school gaan in Oeganda.’ Er wordt geld ingezameld via de actie: (S)TEUN. Teun is het spaarvarkentje dat afgebeeld staat op krasboekjes, ook wel de (s)teunboekjes genoemd.

De bedoeling is dat mensen door één of meer “varkentjes te wassen” (lees: krassen) een geldbedrag zichtbaar maken. De donateur betaalt vervolgens het tevoorschijn ‘getoverde’ bedrag en ontvangt als dank één couponvel, met allerlei kortingsbonnen, per gewassen varkentje.

De bedragen variëren van € 0,50 tot € 3,-. Op de afsluitavond van wordt bekend gemaakt hoeveel geld er bij elkaar gespaard is en hoeveel of hoelang er kinderen onderwijs kunnen gaan volgen in Oeganda. Van het overig gespaarde geld zal een zandbak gemaakt worden.

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze bedrijfssponsors

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.