Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

CDHope dingt mee naar de Gouden Gans

Je zult maar wonen in het afgelegen oosten van Oeganda, op een school zitten in een klas met 100 kinderen waar je les krijgt in de plaatselijke taal Japadolo. Je hebt geen kansen om Engels te leren spreken en je wereld te verbreden. Je staat bij voorbaat al op achterstand.
CDHope biedt kwaliteitsonderwijs in kleine klassen en is vorig jaar uitgeroepen tot beste school van de regio, maar zij komt lokalen tekort. U kunt uw steentje bijdragen aan de toekomst van kinderen door ons te steunen in de strijd om de Gouden Gans.
CDHope doet mee aan de verkiezing van de Gouden Gans, jaarlijks georganiseerd door de Wilde Ganzen.  Mede dankzij Wilde Ganzen heeft Chawolo nu een schone, gezonde waterbron. Dit watervoorzieningsproject dingt mee naar de hoofdprijs! En, u kunt ons helpen door uw stem uit te brengen. De hoofdprijs is € 10.000 vrij te besteden binnen de doelstellingen van de stichting van het winnende project.
Daarom onze oproep: stem op ons watervoorzieningsproject via deze LINK en bevestig daarna uw stem na ontvangst van het mailtje van de Gouden Gans. Alleen dan telt uw stem officieel mee. U mag 1 keer stemmen per e-mailadres. Daarmee dingen we mee naar de Gouden Gans en kunnen we meer kinderen hoop op een betere toekomst geven.
STEM NU HIER

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.