Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Bron voor een hoopvolle toekomst

Op dinsdag 30 april zal de werkgroep Kamerik een actie starten voor een nieuwe waterbron in Chawolo, Oeganda. De actie heeft de naam “Chawolo snakt naar water” gekregen.
U bent tussen 10 en 17 uur welkom bij CDHope op de braderie aan de Mijzijde in Kamerik (bij Woerden). Alles staat daar in het teken van water. Er hangt een spandoek: “CHAWOLO SNAKT NAAR WATER, HELP SVP BOREN”.

De waterput van Chawolo is hard aan vervanging toe. We verlangen ernaar om de hele bevolking van Chawolo te kunnen helpen met een onderhoudsvriendelijke, gezonde watervoorziening die op zonnepanelen werkt.
Er is een grabbelton, een waterspel en een verloting met prijzen die door bedrijven ter beschikking zijn gesteld met een tablet als hoofdprijs. Ook is er een kraam waar u zelfgemaakte wenskaarten kunt kopen voor € 1,00 per stuk. De kaarten variëren van Nijntje, kunst, geboorte, muziek tot felicitiatiekaarten en gedichtjes.

Ter gelegenheid van deze actie is er een promotiefimpje gemaakt “Bron voor een hoopvolle toekomst”.
Komt/helpt u ook?

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze bedrijfssponsors

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.