Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Bestuursnieuws 2013-04

We zijn blij te kunnen melden dat we dankzij uw reacties huisvesting en vervoer voor het verlof van Tim en Wilma en hun kinderen hebben gevonden. Hartelijk dank voor uw meedenken!

Hier ontvangt u weer nieuwtjes met een kijkje achter de schermen van Child’s Destiny of Hope.
Deze keer onder meer:
- Spetterende Koninginnedag
- Nieuw bestuurslid helpt bij het starten van projecten. Of u nu ideeën hebt voor het maken en verkopen van wenskaarten tot het organiseren van een benefiet concert voor CDHope.
- Wat is en wat doet het Thuisfront eigenlijk?

Veel leesplezier!

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.