Child’s Destiny of Hope

Child’s Destiny of Hope is een christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie en werkt sinds 2007 in Chawolo, een afgelegen gebied in het zuidoosten van Oeganda.
Sinds 2007 is het werk gegroeid en omvat inmiddels de zorg voor meer dan 100 kinderen op een kleuterschool, een lagere school en een middelbare school. 10 kinderen die niet meer thuis kunnen wonen doordat hun ouders ziek zijn of vertrokken of overleden, worden opgevangen in het kinderhuis.
In 2015 is ook een waterput door de stichting aangelegd waar het hele dorp dankbaar gebruik van maakt. Hiermee worden ziektes voorkomen.

Het doel van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden waardoor kinderen hoop krijgen op een toekomst met een doel. Op deze website vindt u meer informatie.

Bestuursnieuws 2012-12

Beste vriend van Child’s Destiny of Hope Oeganda/Tim en Wilma Omalla,

Onderstaand de bestuursnieuwsbrief van december 2012 waarin u een kijkje achter de schermen krijgt wat er het afgelopen jaar is gebeurd bij CDHope in Nederland. Ook blikken we vooruit op de plannen voor volgend jaar.

Er zijn weer ludieke acties ontstaan en we tellen af tot de opening van de middelbare school in februari/maart van 2013. Ook hopen we iets te kunnen betekenen voor het hele dorp.
Nieuwsgierig geworden? In de Nieuwsbrief vindt u alle info. Aarzelt u niet om contact op te nemen als u vragen of opmerkingen heeft.

Veel lees plezier.

Comments are closed.

LANGUAGE / TAAL

Onze partners

  • Logo-Van-der-Vliet-administratie1 Logo-Van-der-Vliet-administratie1
  • Logo-Het-BijenABC Logo-Het-BijenABC
  • Logo-RainbowATC1 Logo-RainbowATC1
GEEF NU UW GIFT VOOR CDHOPE!

NL98 RABO 0128 1299 56 (belastingaftrekbaar)Of download de machtigingskaart.

Word nu Vriend van CDHope!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in om de recentste nieuwsbrieven te ontvangen met nieuws uit Chawolo en van het bestuur.